Trainingsregelement

Artikel 1

Doel:

Voorkomen dat motorrijders gebruik maken van de trainingsfaciliteiten die de MACL biedt zonder dat deze motorrijders lid zijn van de MACL en zonder dat deze motorrijders adequaat verzekerd zijn. Men wordt aangemerkt als lid indien men ingeschreven is als Jeugdlid, Crosslid dan wel OTR-lid, of beschikt over een geldige jaarkaart of dagkaart.

Artikel 2

Maatregel:

Bij elke training vindt toegangscontrole plaats op lidmaatschap en KNMV of MON licentietrainingsbewijs.

Artikel 3

Uitwerking:

Dagpassen:

Aanschaffen van een dagkaart kan alleen nog digitaal via onze site. Onder het kopje “Training/Dagkaart bestellen” kun je je inschrijven voor en training. Vul alle velden in en klik op bestellen. Na betaling ontvang je een mail met de link waar je je inschrijfformulier met QR-code kunt downloaden, om deze bij het halen van het polsbandje te laten scannen. Ook moet een geldige KNMV/MON licentie/trainingsbewijs overlegd worden. (Het is ook mogelijk om een MON Dagverzekering af te sluiten, klik hier om deze aan te vragen )Naam en licentienummer worden geregistreerd. Na deze controle wordt een polsbandje verstrekt dat tijdens de trainingen om de pols gedragen moet worden. 

PS Heb je geen mail ontvangen (let op deze kan in je spam staan. Je kunt dit voorkomen door onderstaand mail adres toe te voegen aan je contacten) stuur dan een mail naar inschrijvingen@macl.nl

De toegangscontrole vindt plaats door te controleren op de aanwezigheid van polsband bij de ingang van het circuit

Het niet aanwezig zijn van polsband of het misbruik maken van het systeem van polsband leidt automatisch tot een verbod op toegang tot het trainingscircuit.

Artikel 4

Uitvoering:

De uitvoering van de toegangscontrole gebeurd door een lid van de crosscommissie die de toegang tot het trainingscircuit bewaakt.

0

Je winkelwagen